Mysig och fräsch festvåning i Stockholm, 10-32 gäster

billiga-sma-festvaningar-stockholm

Festlokal i Stockholm

FESTVÅNING I STOCKHOLM, abonnera hela lokalen

Mysig och fräsch festvåning i Stockholm, 10-32 gäster sitter bra vid öar eller långbord.

Det är inte alltid lätt att hitta en bra och billig festlokal i Stockholm. Hos oss abonnerar du hela lokalen och blir helt ostörd från andra människor som hör inte hemma på din privata fest. Lokalen är på 2 våningar, 65 kvadratmeter och vi tillåter egen dryck och mat. Vi rekommenderar att välja hyra lokal med full service, det blir säkert billigast och bekvämast. Du sliper stress med alla förberedelser och efterstädning. Du anländer på din egen fest en stund före övriga gäster för att ta emot dem, tills vi står för allt annat.

Adress: Sankt Eriksgatan 99
Antal personer: 10-32 gäster
Passar för: Alla typer av privata fester, after work fest, fika med arbetskompisar, födelsedagar, middag, studentmottagning, namngivningsfest, bröllop, dop, möhippa, stilla träffar, men vi hjälper gärna till företag också
Övrigt: Glas, porslin, städning och service ingår i hyran. Sommartid har ni även tillgång till utesittning. Ni abonnerar hela lokalen som är på 2 våningar, 65 kvadratmeter och vi tillåter egen mat och dryck samt erbjuder  full service som är mest lönsamt för er. Stora kylmöjligheter finns samt luftkonditionering.

Pris:

Endast lokal med egen mat och dryck 3000 kr per dag vardagar, 4 500 kr på fredagar lördagar eller söndagar, avser hela lokalen. Porslin, städning och diskning ingår i lokalhyran. Du slipper även ta hand om flaskor och sopor efter festen!

Full service och garanterat bästa dealen för den finaste och bekvämaste festen. Ni är välkomna att ta med egen dryck men vi står för mat. Städning och all service ingår i lokalhyran. Ingår lokalansvarig på plats som sköter disk mm. Kaffe serveras från buffé, servett och dukar, ingår. Pris 100 kr per person och mat som ni väljer själva hos oss. Det får vara fika, frukost, brunch, lunch eller middag. Vi kan även hjälpa till om ni vill att både mat & dryck ingår. Vi garanterar vackert uppställning och om du vill en fantastisk dekorerad tårta som kan vara höjdpunkten.

Mer information finns på

 http://marimilocakedesign.se/billig-festlokal-i-stockholm/

tel. 0707981832

Kontakta oss:

info@marimilocakedesign.se

Erbjudanden
Storsäljare

Mest såld produkt

250 kr
Läs mer
Tårtdekorationer
Tårtdekorationer tillverkade i Sverige, går att skicka med post. Sockerblommor med mjuka sockerpärlor, fjärilar, sockerfigurer mm


20 kr
Läs mer
Senast inlagda produkter
Smörgåstårta med lax och räkor
Smörgåstårta med lax och räkor
850 kr
Lyx Buffé
Lyx Buffé
1.980 kr
Italiensk tallrik med ananas
Italiensk tallrik med ananas
500 kr

Skicka tårta, cupcakes mm som en present till nära och kära!

Marimilo.se

Tack för att du handlar hos oss!