Företags fika i Stockholm

Beställa fika till kontoret

Fika i världsklass behöver inte kosta mera än vanlig fika.

Vi på Mari Milo Cake Design förändrar Fika för just ditt företag till ett unikt tillfälle och en minnesvärd fest.  God smak, vacker uppläggning och prisvärd fika i alla storlekar och för alla smaker. Varje fikalösning är unik och ska anpassas efter företagets egna behov ...

Möte, konferens, födelsedagar, presentförpackningar eller fredagsfika?

Någon som ska avtackas eller fyller jämt? Välj mellan:

  1. Onlinetjänst för take away,
  2. Boka leverans eller
  3. Byt miljö och utnyttja vår mysiga lokal på St Eriksgatan 99 i Stockholm, UTAN KOSTNAD  om ni är mellan 10 till 40 personer.  

Fika för företag innebär så mycket mer än bara kanelbullar och prinsesstårta. Vi erbjuder allt från unika och moderna små desserter, cupcakes, dekorerade tårtor, miror glaze cake, smörgåsar, smörgåstårtor, mingelmat, matpajer, macarons, allt ifrån klassiska kanelbullar utan tillsatser, hembakade på mormors sätt, till ett riktigt dessertbord och smörgåsbord.

Vi levererar catering till det lilla och det stora tillfället! Du kan även hämta själv på S:t Eriksgatan 99. Eller boka tid hos oss, kostnadsfritt om ni är mellan 10-40 personer.

Välkommen att testa oss med ett personligt besök på S:t Eriksgatan 99 eller på vår onlinetjänst marimilo.se

Med vänlig hälsning

Marina

Tel. 0707981832

Företagskund

Vi erbjuder en smakupplevelse för företagsevent, invigningar och andra tillfällen då företaget vil fira sina anställda, skapa trivsel med en lyxigare och ovanlig fredags fika, gratulera en kollega på födelsedagen eller skicka tårta som present till anställdas nyfödde.

Skapa en unik känsla och bryt den traditionella. Våra mini cupcakes är vackrare och billigare än kanelbullar. Våra tårtor och andra produkter är av bästa kvalité, underbar design och ekologiska råvaror utan konserveringsmedel Våra cupcakes är moderna, nytänkande och världstrendiga. Vi designar efter era önskemål. Våra kanelbullar är som från mammas kök utan konserveringsmedel och våra saffransbullar är dem mjukaste och saftigaste man kan tänka sig.

Du kan välja att handla online eller skicka ett mail till info@marimilo.se om du önskar bli fakturakund. 

Vill du spara tid eller inte har möjlighet att besöka oss på Sankt Eriksgatan 99, Stockholm, kan du beställa online via marimilo.se.  När du handlar online kan du enkelt se vilka varor som går att beställa, dessa varor har en ”Lägg i kundvagnen” knapp på produktsidan. När du handlat klart fortsätter du till kassan, väljer Företagskund, skriver i fakturerings- och leveransadress, och väljer betal sett. 

Du kan också skicka ett mail till info@marimilo.se om du önskar bli fakturakund eller har speciella önskemål

Vi behöver era beställningar senas tre dagar innan, önskar ni beställa med logotype behöver vi fem dagar på oss efter det att ni har skicka er logotype som en jpg till oss. Logotyp trick 6kr/st till mini cupcakes, eller 12kr/st till cupcakes. Alla priser är exklusive moms. För dekorerat bakverk gäller ordinariepris.

Erbjudanden
Storsäljare

Mest såld produkt

250 kr
Läs mer
Tårtdekorationer
Tårtdekorationer tillverkade i Sverige, går att skicka med post. Sockerblommor med mjuka sockerpärlor, fjärilar, sockerfigurer mm


20 kr
Läs mer
Senast inlagda produkter
Smörgåstårta med lax och räkor
Smörgåstårta med lax och räkor
850 kr
Lyx Buffé
Lyx Buffé
1.980 kr
Italiensk tallrik med ananas
Italiensk tallrik med ananas
500 kr

Skicka tårta, cupcakes mm som en present till nära och kära!

Marimilo.se

Tack för att du handlar hos oss!