Catering Stockholm Mari Milo

SKAPA HÄRLIGA STUNDER med UNIK CATERING

Må din dag bli lika underbar och nyttig som härligheter vi gör för dig!

Catering Mari Milo erbjuder prisvärd catering av högsta kvalitetoch fantastik utseende i hela Stockholm och Södertälje. Vår mat lagas från grunden med dem bästa råvarorna. 

Hemlagad och smakrik mat i kombination med fantastiska tårtor och lyxigt bakverk, erbjudas till privatpersoner och företag. Ni kan få maten levererad till sina hem eller kontor men självklart går det bra att komma till oss på Sankt Eriksgatan 99 i Stockholm och hämta maten och tårta, om det passar bättre.

Vi har även vår egen lilla festvåning på Sankt Eriksgatan 99 i Stockholm som passar upp till 32 personer. Perfekt när du vill bjuda utan att behöva laga själv! Och utan att smutsa ner hemma.

Alla våra priser är inklusive moms 12%

Gratis leverans för beställningar över 5000:- inklusive moms 12% 10km från centrala Stoclkolm

Catering till privatperson och företagscatering. Vi erbjuder allt från morgonmötets frukostfrallor, till hälsosamma luncher, plockmat, pajer och bufféer, samt himmelsk goda efterrätter och imponerande tårtor för kontoret eller hemma fest i samarbete med Mari Milo Cake Design.

Unik Catering: Må din dag bli lika underbar och nyttig som härligheter vi gör för dig! Vi finns på Sankt Eriksgatan 99. Du är välkommen att beställa en god hälsosam soppa, ta med dig världens saftigaste och godaste saffranbulle med mandel eller en imponerande lyx tårta mm. När du beställer catering hos oss kommer du att ha den bästa uppställning som folk kommer verkligen att minnas.

Du är också välkommen in till oss att boka lokal (upp till 32 sittande platser), om du ska ha en liten fest eller inbjudning och föredrar att ha det avslappnad utan krångel att städa och förbereda hemma. Spara din tid och låt oss ta hand om dig och dina gäster.

Alla våra priser är inklusive moms 12%

Gratis leverans för beställningar över 5000:- inklusive moms 12% 10km från centrala Stoclkolm

Prisvärd catering till privatperson och företagscatering. Vi erbjuder allt från morgonmötets frukostfrallor, till hälsosamma luncher, plockmat, pajer och bufféer, samt himmelsk goda efterrätter och imponerande tårtor för kontoret eller hemma fest i samarbete med Mari Milo Cake Design.

Unik Catering: Må din dag bli lika underbar och nyttig som härligheter vi gör för dig! Vi finns på Sankt Eriksgatan 99. Du är välkommen att beställa en god hälsosam soppa, ta med dig världens saftigaste och godaste saffranbulle med mandel eller en imponerande lyx tårta mm. När du beställer catering hos oss kommer du att ha den bästa uppställning som folk kommer verkligen att minnas.

Du är också välkommen in till oss att boka lokal (upp till 32 sittande platser), om du ska ha en liten fest eller inbjudning och föredrar att ha det avslappnad utan krångel att städa och förbereda hemma. Spara din tid och låt oss ta hand om dig och dina gäster.

https://www.facebook.com/cateringstockholmmarimilo/videos/277647572891149/

FRUKOST,SMÖRGÅSAR & WRAPS 

SALLADER

SMOOTHIES &DRYCK

PANNKAKOR 

MINGELMAT/SNITTAR/TILLTUGG & CANAPEÈR 

Servera två -tre olika pinchos med välkomstdrinken som aptitretare. Dem små eleganta och lyxiga tilltugg hjälper till att skapa samtalsämnen och avslappnad. Om det handlar om ett cocktailparty utan klassisk middag, servera gärna flera läckra och vällsmakande små rätter och slå till med en dessert. Rekommenderar från 6 st per person

Är ni riktig hungriga blir det bättre att bjuda på en buffé eller fylla på med goda sallader och pajer skurna i mindre bitar.

Aptitretare- mingelmeny-cocktailparty, förklarning:

Pintxos, pinchos eller tapas – spanska smårätter på pinne. 

Crostini och Bruschetta- italienska små rätter. I Toscana är det Crostini, i Rom heter de Bruschetta. Crostini är oftast med vitt bröd, och är mindre, Bruschetta görs med surdegsbröd, tomat och basilika och är lite större.

Kanapéer är fransk ord för litet elegant munsbit, en mini stekt eller rostad smörgås med läckert pålägg. Snittar – mjukt bröd och pålägg, lite större än en kanapé

Slå till med en dessert.

QUICHER/PAJER

LUNC

BUFEÈR

SMÖRGÅSTÅRTOR

FIKABRÖD

CUPCAKES

TÅRTA

PANNACOTTA

MACARONS

PETITS FOURS

DESSERT

GLUTENFRI

LAKTOSFRI

VEGETARISK

SÖTT & GOTT

Erbjudanden
Storsäljare

Mest såld produkt

250 kr
Läs mer
Tårtdekorationer
Tårtdekorationer tillverkade i Sverige, går att skicka med post. Sockerblommor med mjuka sockerpärlor, fjärilar, sockerfigurer mm


20 kr
Läs mer
Senast inlagda produkter
Stor fralla utan tillsatser
Stor fralla utan tillsatser
10 kr
Mini fralla utan tillsatser
Mini fralla utan tillsatser
6 kr
Mini Pajer
Mini Pajer
15 kr

Skicka tårta, cupcakes mm som en present till nära och kära!

Marimilo.se

Tack för att du handlar hos oss!